ΣΠΟΡ

Στα ημιτελικά του Όπεν στο Γκστάαντ πέρασε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη εναντίον του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι στο τουρνουά τένις Swiss Open στο Γκστάαντ της Ελβετίας

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 που διεξάγεται στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα Παρασκευή (19/7) τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, και επικράτησε με 6-4, 6-3, ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 67 λεπτών.

Στους ημιτελικούς ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι Νο 1 στο κυρίως ταμπλό, θα αντιμετωπίσει το νικητή του προημιτελικού ανάμεσα στον Καναδό Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο σετ, καθώς έκανε break στο δεύτερο γκέιμ και προηγήθηκε 3-0. Όμως ο Φονίνι «έσπασε» το σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή στο πέμπτο γκέιμ και μείωσε σε 3-2, πριν ισοφαρίσει 3-3 και 4-4.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Τσιτσιπάς βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να κάνει το 6-4 και να πάρει το πρώτο σετ. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο δεύτερο σετ, με τον Τσιτσιπά να κάνει break και να προηγείται 3-1, ενώ, αφού ο Φονίνι «απάντησε» με break και μείωσε σε 3-2, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε το προβάδισμα με 5-2. Ο Ιταλός αξιοποίησε το σερβίς του και μείωσε σε 5-3, α

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης