ΣΠΟΡ

Conference League: Ολονύκτιοι πανηγυρισμοί για τον Ολυμπιακό - Υποδοχή ηρώων στους παίκτες

Conference League: Ολονύκτιοι πανηγυρισμοί για τον Ολυμπιακό - Υποδοχή ηρώων στους παίκτες
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISS

Όλη τη νύκτα οι οπαδοί του Ολυμπιακού  από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη πανηγύριζαν για την κατάκτηση του Conference League με την ομάδα του Πειραιά να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Πειραιάς «κάηκε»! Οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης έκαναν τη νύχτα μέρα, με τα καπνογόνα που άναψαν.

Μόλις έφτασε στον Πειραιά το ανοικτό πούλμαν με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία οι οπαδοί της ομάδας επιφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους παίκτες.

[369900] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Μέσα σε παζουρλισμό από επευφημίες, καπνογόνα, πυροτεχνήματα, συνθήματα οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν… τη νύχτα.

Όταν έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο του υποδέχθηκαν 150.000 φίλαθλοι.

Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μαζί με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη περίμενε στο Δημοτικό Θέατρο ο δήμαρχος Πειραιά και λίγο αργότερα μπροστά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Κοραή ο κ. Μαρινάκης αλλά και ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης πήραν το λόγο και απευθύνθηκαν στους φιλάθλους μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού με πυροτεχνήματα και καπνογόνα.

Τα συγχαρητήρια της Προέδρου και του πρωθυπουργού

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και κάνει λόγο για μια «Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης! Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League!».

Τα θερμά του συγχαρητήρια έδωσε στον Ολυμπιακό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάκτηση του Conference League.

«Πραγματικός θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία! Μία συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός.

[369903] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασαν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Αναφορά στην νίκη του Ολυμπιακού έκανε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου στο ποδόσφαιρο από ελληνικό σύλλογο Europa Cοnference league» αναφέρει. Όπως σημειώνει «η αποψινή βραδιά πυξίδα και για άλλες επιτυχίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην ΕΕ δεν είναι βία, ειναι γιορτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ