Στο Μοναστηράκι φίλαθλοι της Φιορεντίνα - «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση οπαδών του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση, με την οποία απαγορεύει τη συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού στην πλατεία στο Μοναστηράκι εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενόψει του τελικού του Conference League σήμερα στις 22:00 στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ώρα που φίλαθλοι της Φιορεντίνα συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι.
Ειδικότερα, η Θύρα 7 είχε προγραμματίσει τη συνάντηση στο Μοναστηράκι, προκειμένου οι οπαδοί να μεταβούν στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Αστυνομία όμως έβαλε «μπλόκο» στο σχέδιο των οπαδών του ΟΣΦΠ, καθώς υπήρχε κίνδυνος για επεισόδια σε ένα σημείο, στο κέντρο της Αθήνας.
Έτσι κατόπιν συνεννόησης της ΕΛ.ΑΣ. με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, η συνάντηση θα γίνει κανονικά και αποκλειστικά από το ΣΕΦ και από εκεί θα μεταβούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στο Μοναστηράκι δεκάδες φίλαθλοι της Φιορεντίνα
Ήδη, από νωρίς το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν τον τελικό, δεκάδες φίλοι της Φιορεντίνα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στο Μοναστηράκι, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια, βλέποντας παράλληλα τα αξιοθέατα της πόλης.
Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς φωτογραφήθηκαν με τα «μωβ» χρώματα της ομάδας τους, γιορτάζοντας και αισιοδοξώντας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μία στις τρεις μονογονεϊκές οικογένειες στη Σουηδία πεινάει - Πρώτα «θύματα» τα παιδιά
10:25
Signalgate: Μήνυση στον υπουργό Άμυνας και άλλους αξιωματούχους για την διαρροή των μηνυμάτων (vid)
10:17
Ουκρανία: Επίθεση της Μόσχας με drones εναντίον της Μικολάιβ στη Μαύρη Θάλασσα και της Κρίβι Ριχ
10:12
Χαρδαλιάς: «Δίνουμε οριστική λύση στο αποχετευτικό πρόβλημα της Ύδρας»
10:07