ΣΠΟΡ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την φανέλα της σεζόν 2016-2017

EUROKINISSI / ICONPRESS

Οι αγαπημένες ρίγες υπάρχουν και πάλι στη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που παρουσίασε επίσημα σήμερα, μαζί με τα νέα αποκτήματα του συλλόγου μέχρι τώρα στις μεταγραφές. Στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο You Tube "ανέβηκε" και το σχετικό βίντεο.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αυτός που ανέλαβε την παρουσίαση της εμφάνισης του "τριφυλιού" για την σεζόν 2016-2017: με πράσινες και λευκές οριζόντιες ρίγες η πρώτη, λευκή η δεύτερη, μπλε η τρίτη.


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)


(Πηγή: Facebook / Panathinakos FC)

Στάικος, Λουντ, Ευαγγέλου και Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν οι παίκτες, που τις φόρεσαν για πρώτη φορά, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ευχήθηκε να είναι γούρικες: «Είναι μια όμορφη φανέλα, πιστεύω πως το νέο στυλ θα φέρει τύχη στην ομάδα μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος.


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Επίσης στο Κορωπί παρουσιάστηκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, που μίλησαν για τη νέα σεζόν αλλά και τις μάχες με την ΑΙΚ Στοκχόλμης στον γ προκριματικό γύρο του Europa League.


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Χουλτ, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Ρέις αποκάλυψαν τους στόχους για την χρονιά που έρχεται, ενώ το σύνθημα έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που επέστρεψα στον σύλλογο γιατί είναι κομμάτι της οικογένειας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση και για την πρόσκληση. Το τελευταίο διάστημα με ελάχιστο ύπνο προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κόσμου του Παναθηναϊκού. Μερικοί παίκτες μόλις ήρθανε όμως ξέρουνε να κάνουν το καθήκον τους. Για μένα η σεζόν ξεκινάει από τον πρώτο αγώνα.


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Σας είχα πει ότι θα γυρίσω και πιστεύω ότι τα λόγια έχουν μεγάλη αξία. Για αυτό και γύρισα. Ό,τι βλέπετε είναι αυτό πάνω στο οποίο πιστεύουμε. Αν χρειάζεται κάτι περισσότερο το συζητάω με τον κ. Στραματσόνι και τον πρόεδρο. Υπάρχει δίψα μεγάλη για να κάνουμε κάτι καλό και να πάμε ψηλά την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης