ΣΠΟΡ

Προκύπτει… ομαδάρα από τη «μαύρη λίστα» τεράστιου συλλόγου!

Αποστολή… εκκαθάριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ τεν Χαχ να έχει βάλει μπόλικους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος υλικού στη “μαύρη λίστα”, ώστε να αδειάσουν θέσεις για τις μεταγραφές που έχει ζητήσει από τη διοίκηση.

ΕΔΩ βλέπεις τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα σε όλα τα σπορ! Και κάθε μέρα!

Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το “Ολντ Τράφορντ” υπάρχουν και μεγάλα ονόματα που προκαλούν έκπληξη, διότι αποτέλεσαν σημαντικές επενδύσεις των “Κόκκινων Διαβόλων” τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ολλανδός προπονητής έχει πάρει… “σκούπα” και έχει ζητήσει την απομάκρυνση έως και 13ων ποδοσφαιριστών από την ομάδα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι θα εξοικονομήσουν περί τα 100 εκατομμύρια λίρες (116.6 εκατομμύρια ευρώ), ώστε να τα ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τους νέους παίκτες που στοχεύουν να αποκτήσουν.

Τα “βαριά” ονόματα της λίστας των ανεπιθύμητων από τον τεν Χαχ, είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο Αντονί Μαρσιάλ και ο Τζέιντον Σάντσο. Σ’ αυτούς προσθέστε και τον κεντρικό χαφ Φρεντ, τον επίσης μέσο φαν ντε Μπέικ και τον εξτρέμ Άντονι Ελάνια.

Ο Μαγκουάιρ δεν δικαιολόγησε σε καμία των περιπτώσεων τα 87 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει από τη Λέστερ, το 2019 και είναι προς αποχώρηση.

Απογοητευτικός ήταν και ο Σάντσο τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο “Ολντ Τράφορντ” και φαντάζει αδιανόητο το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσαν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” στη Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2021, για τον Άγγλο διεθνή.

Άλλος παίκτης ο φαν ντε Μπέικ, από τη μέρα που έφυγε από τον Άγιαξ για λογαριασμό της Μάντσεστερ, το 2020, ποτέ δεν βρέθηκε στο επίπεδο των εμφανίσεων που έκανε στον “Αίαντα”.

Για τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει από τη Μονακό, το 2015, με αξία τότε στα 8 εκατομμύρια ο Γάλλος επιθετικός. Με διπλάσια τώρα, στα 16 εκ. είναι στην πόρτα της εξόδου διότι ο τεν Χαχ θέλει κάποιον καλύτερο από αυτόν στη γραμμή κρούσης.

Έκπληξη προκαλεί το όνομα του ΜακΤόμινεϊ στη συγκεκριμένη λίστα, διότι ο 26χρονος μέσος πήρε αρκετά παιχνίδια και φέτος, έδωσε λύσεις και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Μάλλον ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί ότι έχει φτάσει στο ταβάνι του αγωνιστικά και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Αναλόγως και ο Φρεντ, που ήρθε το καλοκαίρι του 2018 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αντί του ποσού των 59 εκατομμυρίων ευρώ και ως 30άρης πλέον, βλέπει την πόρτα της εξόδου για να καλυφθεί από κάποιον νεότερο και πιο ποιοτικό χαφ.

Από τους υπόλοιπους της transfer list, δυνατά ονόματα που μπορούν να φέρουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας, είναι ο αριστερός μπακ Άλεξ Τέλες, ο εξτρέμ Άντονι Ελάνια και ο στόπερ Ερίκ Μπεγί. Το ίδιο και ο κίπερ Ντιν Χέντερσον.

Τέλος, ο τεν Χαχ ήταν σαφής και για το μέλλον του 22χρονου αριστερου μπακ Μπράντον Γουίλιαμς ο οποίος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ, του 20χρονου κεντρικού μέσου Ζιντάν Ικμπάλ (καταλήγει στην Ουτρέχτη) και του επίσης μέσου, Χάνιμπαλ Μεϊμπρί των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την άλλη, οι βασικοί στόχοι για την ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένας τερματοφύλακας, ένας μέσος κι ένας επιθετικός.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης