ΣΠΟΡ

EURO 2016: ο Κριστιάνο δεν σκόραρε και η Πορτογαλία έμεινε στο μηδέν με την Αυστρία

Η αντίδραση του Κριστιάνο μετα το χαμένο πέναλτυ

Μοιάζει "καταραμένη" η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε σε δεύτερο ματς δίχως νίκη, απέναντι στην Αυστρία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπαιξε μονότερμα (23 τελικές), είχε 2 δοκάρια, χαμένο πέναλτυ με τον Κριστιάνο, που δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να νικήσει τον τερματοφύλακα της αντιπάλου του. Η Αυστρία έκανε μόλις 3 τελικές αλλά με τον βαθμό που πήρε μπορεί να ελπίζει ακόμη στην πρόκριση.

Οι Αυστριακοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και έχασαν απίστευτη ευκαιρία μόλις στο 3, με τον Χάρνικ από τα 2 μέτρα να μην βρίσκει σωστά την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα του Ρούι Πατρίσιο.


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA /Sdrjan Suki)

Με τον Κουαρέσμα δίπλα σε Νάνι και Ρονάλντο η Πορτογαλία κυριάρχησε στην συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άλμερ σταμάτησε στο 12 Νάνι και Βιερίνια.


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / Sdrjan Suki)

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο (που έγινε πρώτος Πορτογάλος σε συμμετοχές με 128, μπροστά από τον Φίγκο) έψαχνε ένα ιστορικό γκολ (θα είναι ο μόνος παίκτης, που θα χει σκοράρει σε 4 EURO), αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, προς απογοήτευση του γιου του στην κερκίδα.


(Πηγή: Reuters / Christian Hartmann Livepic)

Στο 29 η Πορτογαλία πλησίασε ακόμη περισσότερο, αλλά από την προσπάθεια του Νάνι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Αυστρίας.


(Πηγή: Getty Images / Matthias Hangst / REMOTE)

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα φάουλ του Αλάμπα που έδιωξαν οι αμυντικοί της Πορτογαλίας, με τον Φερνάντο Σάντος να βλέπει την ομάδα του με 12 τελικές αλλά δίχως γκολ.


(Πηγή: Reuters / Christian Hartmann Livepic)

Ίδια εικόνα και στο β μέρος με τον Άλμερ να αρνείται το γκολ στον Κριστιάνο σε κεραυνό του στο 55, και αμέσως μετά σε κεφαλιά του CR7, αλλά ο Αυστριακός γκολκίπερ ήταν εκεί.


(Πηγή: Reuters / Christian Hartmann Livepic)

Το μονότερμα δεν σταμάτησε με τον Κριστιάνο να επιστρατεύει και τις εκτελέσεις φάουλ, αλλά δίχως επιτυχία.


(Πηγή: Reuters / John Sibley Livepic)

Το μόνο που του έμενε ήταν ένα πέναλτυ και του το έκανε ο Χιντερέγκερ στο 78, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σκοράρει ούτε τώρα!


(Πηγή: Reuters / Charles Platiau Livepic)

Η εκτέλεση του CR7 πολύ καλή, αλλά στο... κάθετο δοκάρι. Το πρώτο πέναλτυ που χάνει ο Κριστιάνο με την εθνική ομάδα σε μεγάλο τουρνουά.


(Πηγή: Reuters / Charles Platiau Livepic)

Στο 85 βρήκε δίχτυα αλλά ούτε αυτό το χάρηκε, αφού ήταν οφσάιντ.


(Πηγή: Reuters / Christian Hartmann Livepic)

Νωρίτερα η Ουγγαρία πήρε ισοπαλία στο 88 από την Ισλανδία.

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1.Ουγγαρία 4
2.Ισλάνδία 2
3.Πορτογαλία 2
4.Αυστρία 1

Η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει τα πάντα στον ΣΤ όμιλο γίνεται στις 22/6 (Τετάρτη) και ώρα 19.00: Ισλανδία-Αυστρία (Σεντ Ετιέν) και Ουγγαρία-Πορτογαλία (Λυόν).

Το σημερινό πρόγραμμα

Ξεκινάει η 3η και τελευταία αγωνιστική του EURO 2016, με δύο μόνο ματς για τον Α όμιλο στις 22.00: Ελβετία-Γαλλία στη Λιλ για την πρώτη θέση (Γαλλία 6 βαθμοί, Ελβετία 4) και Ρουμανία-Αλβανία στη Λυόν (οι Ρουμάνοι έχουν 1 βαθμό και θεωρητικά πιθανότητες και για την 2η θέση, σε ήττα των Ελεβτών, ενώ η Αλβανία θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη μήπως μπει στις καλύτερες «τρίτες» των ομίλων).

Διαβάστε ακόμη

EURO 2016: στο 88 ισοφάρισε η Ουγγαρία την Ισλανδία με αυτογκόλ και βλέπει τώρα τους "16"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης