ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Βόλος 0-0: Έχασε πένταλτι και «πέταξε» δύο βαθμούς (Videos)

Παναθηναϊκός-Βόλος 0-0: Έχασε πένταλτι και «πέταξε» δύο βαθμούς (Videos)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να λυσίσει τον Βόλο στη Λεωφόρο, μένοντας στο 0-0, αφού ο Κλέιμαν έπιασε το πέναλτι του Σπόραρ και οι «πράσινοι» πέταξαν. δύο βαθμούς.

«Αυτοκτονία» για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» στο θεωρητικά ευκολότερο ματς των Playoffs,δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Ο Βόλος, με παθητικό ρόλο σε όλο το ματς και σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα, κατάφερε να γεμίσει άγχος το «τριφύλλι». Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για να σκοράρουν. Έτσι το 0-0 «σφράγισε» το ματς στη Λεωφόρο.

Μάλιστα στο 90+4’ κέρδισε και πέναλτι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κλέιμαν τον νίκησε με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Φυσικά αυτή η ισοπαλία είναι ικανή να παίξει καθοριστικό ρόλο στις βλέψεις του Παναθηναϊκού για την διεκδίκηση του τίτλου.

Το ματς άρχισε με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκάθαρο ρόλο πρωταγωνιστή και τον Βόλο να κλείνει χώρους, να γυρίζει πίσω, σα να μην ήθελε καθόλου να ασχοληθεί με τη δημιουργία ή την επίθεση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (76’ Κουρμπέλης), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (66’ Σπόραρ), Μαντσίνι (67’ Κλέινχεϊσλερ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος / 4-3-3): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Κάτσε (74’ Μπαριέντος), Γκάγκι (84’ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Οζέκοβιτς, Τάχατος (70’ Πιρές).