Το Challenge Cup στο βόλεϊ κατέκτησε ο Ολυμπιακός - Τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος
Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» και στο δεύτερο τελικό την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-16) και κατέκτησε τον τίτλο στο CEV Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών.
Έχοντας πάρει τη νίκη και στο Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός βρισκόταν… αγκαλιά με την κούπα του CEV Challenge Cup, αλλά τα κατάφερε κάνοντας επίδειξη δύναμης, μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ.
Οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν κάνει sold out στο ματς και δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη, αλλά και σε ένα γλέντι για την κατάκτηση του τροπαίου.
Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας τους, καθώς το Challenge Cup θα μπει δίπλα στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 και το Τοπ Τιμς Καπ του 2005.
Τα σετ: 25-16, 25-21, 25-16
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρεμιέρα στα playoffs με ντέρμπι: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27