ΣΠΟΡ

Τι συνέβη στην 9η αγωνιστική του πρωταθήματος

Τι συνέβη στην 9η αγωνιστική του πρωταθήματος
Η έναρξη του αθηναϊκού ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ Ευρωκίνηση/Icon Press Δημήτρης Ντουντούμης

Μπορεί το αθηναϊκό ντέρμπι να είχε αίγλη από τα παλιά, με τις δυο ομάδες να παλεύουν για την νίκη. Το Σαββατοκύριακο όμως είχε κι άλλα αποτελέσματα - εκπλήξεις και πολλές φάσεις. 

Ξεκινώντας πό το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να κάνουν κάποιες ευκαιρίες. Οι πράσινοι μπήκαν πιο ορμητικά η ΑΕΚ όμως ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο β ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα, έψαχνε να "κάνει" το γκολ, το τελευταίο δεκάλεπτο όμως ανήκε στην ΑΕΚ, χωρίς πάντως να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία. Το ντέρμπι έληξε χωρίς να σημειώσει τέρμα καμία ομάδα .

Ξάνθη - Παναιτωλικός 3-1

Πολύ μέτριο αγωνιστικά το ματς με την Ξάνθη να "καθαρίζει" το ματς με 3-1. Υπήρχε όμως και ένα γκολ σκέτο "ποίημα" του Παπαστεργιανού. Ήταν το χάι λάιτ της βραδυάς και του αγώνα, ο οποίος όμως κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.

Πας Γιάννινα - Πανθρακικός 2 - 0

Ωραίο ποδόσφαιρο σε έναν αγώνα γεμάτο πάθος. Το παιχνίδι τελικά το πήρε εκείνος που "καιγόταν" περισσότερο. Αυτός ήταν ο Πας ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2 - 1

Ο Αστέρας κερδισε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του ανατρέποντας το σκορ αφού ο δικέφαλος του βορρά προηγήθηκε. Με τρομερά αποθέματα ο Αστέρας γύρισε το ματς,προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και συνέχισε την παράδοση .

Τα ματς του Σαββάτου

Πλατανιάς - Καλλονή 2 - 1

Αν και ο αγώνας ξεκίνησε με την Καλλονή να προηγείται ο Πλατανιάς τελικά κέρδισε με 2-1.

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 0 - 2

Ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο με δυο τέρματα ,οποίος εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με την αποδοση του και φιγουράρει στην τρίτη θέση.

Βέροια - Ολυμπιακός 0 - 2

Καμία τύχη δεν είχε η Βέροια απέναντι στον Ολυμπιακό.Στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές από τον Σίλβα και ο Ολυμπιακός "καθάρισε" με 2-0. Συνέβαλε και ένα λάθος του Λόπεζ στο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ