NBA: Αντετοκούνμπο σε... τρελά κέφια και νέα νίκη για τους Μπακς
Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους, πανηγύρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας άνετα των Ντένβερ Νάγκετς.
Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν τα ξημερώματα με 120-109 των Νάγκετς στο Ντένβερ, έχοντας σε καλή βραδιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον.
Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» πέτυχε 24 πόντους (3/9 βολές, 9/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ενώ είχε 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 μπλοκ.
Ο Μίντλετον, από την πλευρά του, είχε 17 πόντους, ενώ ο Χόλιντει πρόσθεσε 16 πόντους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για 2 λεπτά χωρίς να σκοράρει, ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 3 πόντους με ένα τρίποντο σε τρία λεπτά συμμετοχής.
Για το Ντένβερ, οι οποίοι έπαιξαν χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς, ο Άαρον Γκόρντον είχε 18 πόντους, ο Ουίλ Μπάρτον 17 πόντους, ο Φακούντο Καμπάτσο 16 πόντους.
Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρημάτων φιλανθρωπικης καμπάνιας
17:07
Οι ΗΠΑ αποσύρουν στρατεύματα από αεροπορική βάση στο Κατάρ - «Προληπτικό μέτρο» λένε αξιωματούχοι
17:04
ΕΛΤΑ: Τι απαντούν στους πράκτορες των ΕΛΤΑ Courier για το το νέο προμηθειακό μοντέλο
17:00
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48