ΣΠΟΡ

Οι Μπακς δημοσίευσαν τα σχέδια για το νέο γήπεδο, όπου θα "λάμπει" ο Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς δημοσίευσαν τα σχέδια για το νέο γήπεδο, όπου θα "λάμπει" ο Αντετοκούνμπο
Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ένα νέο υπερπολυτελές αθλητικό συγκρότημα έχουν στα σκαριά οι Μπακς στο Μιλγουόκι, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προορίζεται να είναι ο σταρ που θα εκτοξεύσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια, με τις επιδόσεις του στα παρκέ του NBA, εκεί όπου ήδη γράφει ιστορία.

Τα σχέδια για το νέο κλειστό της ομάδας κατατέθηκαν ήδη προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο του Μιλγουόκι και αναμένεται να πάρουν έγκριση. Οι άνθρωποι του συλλόγου προσδοκούν ότι με «νέο γήπεδο» θα εκτοξευτεί η δυναμική της ομάδας και τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο NBA.

Ήδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία 12 παιχνίδια των Μπακς, ξεπέρασε με τις επιδόσεις του «θρύλους» των «ελαφιών», όπως τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς που έφτασε τα τέσσερα triple double σε μία σεζόν, ενώ για μία ασίστ δεν έφτασε στο πέμπτο «τριπλό» παιχνίδι του στην προχθεσινή (15/03) αναμέτρηση των Μπακς με τους Ράπτορς.

Με την απόδοσή του όμως (και) σε αυτό το παιχνίδι, ο «Greek Freak» έδωσε συνέχεια σε μια σειρά από εκπληκτικές εμφανίσεις εκτοξεύοντας την σταττιστική του. Στα τελευταία 12 παιχνίδια, ο Αντετοκούνμπο μετρά συνολικά 242 πόντους, 114 ριμπάουντ και 104 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως έχει κατά μέσο όρο 20.1 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 8.6 ασίστ ανά παιχνίδι.

Κανείς άλλος παίκτης του Μιλγουόκι δεν είχε αυτά τα νούμερα σε διάστημα 12 αγώνων, με τον Giannis να έχει αφήσει πίσω του θρύλους της ομάδας όπως ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο Σίντνεϊ Μονκρίφ, ο Μαρκές Τζόνσον και ο Μπομπ Ντάντριτζ.

Είναι άλλωστε ο πλέον αγαπημένος παίκτης των οπαδών των Μπακς και το μπλουζάκι του στην μπουτίκ της ομάδας είναι ανάρπαστο. Το ταλέντο του και η ώθηση από την νέα έδρα είναι ικανά να οδηγήσουν σε υψηλές πτήσεις και πάλι την ομάδα του Μιλγουόκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ