ΣΠΟΡ

Έρχεται μήνας - φωτιά για τον ΠΑΟ

Πολύ δύσκολος μήνας καταφτάνει για την ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς καλείται να δώσει, μεταξύ άλλων, τρία ντέρμπι.

Πολύ δύσκολα παιχνίδια έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός Οκτώβρη και Νοέμβρη, με μοναδική ανάσα τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση του «τριφυλλιού» είναι στις 19 Οκτωβρίου κόντρα στον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, ενώ την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με την Καλλιθέα στο Κορωπί.

Ο τεχνικός των "πρασίων" επιθυμεί να διεξάγεται τουλάχιστον ένα φιλικό όταν δεν υπάρχει δράση, ώστε να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει παιχνίδια στα πόδια τους ή που έχουν αγωνιστεί λίγο.

Όταν όμως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα η ομάδα καλείται να κάνει την υπέρβαση. Από τις 19/ 10 έως τις 21/11 υπάρχουν πέντε ματς και μέσα σε αυτά τρία ντέρμπι. Πάντως, θα υπάρξει διακοπή και πριν το ντέρμπι (21/11) με τον Ολυμπιακό και πάλι λόγω εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, εκείνη η εβδομάδα μόνο ξεκούραση δεν θα προσφέρει στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός κλήθηκε για τα ματς με Γουϊνέα και Σενεγάλη. Αν συμβεί το ίδιο και τότε θα έχει να δώσει παιχνίδι στις 9 και τις 17 Νοεμβρίου. Τέσσερις ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό δηλαδή.

Δευτέρα 19/10 (7η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 25/10 (8η αγωνισική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 1/11 (9η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Σάββατο 7/11 (10η αγωνιστική)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Σάββατο 21/11 (11η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πηγή: sport-fm

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης