ΣΠΟΡ

Συστράτευση Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη για άμεσες αλλαγές στο ποδόσφαιρο

EUROKINISSI

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν μετά την απόφαση διακοπής του Κυπέλλου και συζήτησαν τα επόμενα βήματά τους. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι αποφασίσθηκε ο συντονισμός των ενεργειών, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ.

Το θέμα έχει περάσει στα χέρια νομικών συμβούλων των τριών ομάδων που εξετάζουν τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την άμεση ανατροπή, είτε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, είτε μέσω εσωτερικών διεργασιών στην ΕΠΟ (αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν οι ΕΠΣ).

Στο τραπέζι φέρεται να έπεσε η πρόταση για αποχώρηση και των τριών από το πρωτάθλημα. Σε αυτή την πρόταση η ομάδα η οποία φέρεται ότι είχε αντιρρήσεις ήταν η ΑΕΚ.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Aegean στην Αθήνα, όπου έδωσαν το παρών οι κύριοι Αλαφούζος, Παναγόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού, οι κύριοι Δημήτρης Μελισσανίδης και Αλέξης Δέδες από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Λούμπος Μίχελ, ο οποίος βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.


(Πηγή: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Όλοι «έτοιμοι» για την συνάντηση της Τρίτης

Σε ό,τι αφορά την πρόσκληση από τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο για σύσκεψη των μεγαλομετόχων την Τρίτη, φαίνεται ότι όλοι θα την αποδεχθούν. Ο Ιβάν Σαββίδης άλλαξε το πρόγραμμα του (βρίσκεται στο εξωτερικό) και δήλωσε πρόθυμος να παραστεί. Το ίδιο σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να κάνει και ο Γιάννης Αλαφούζος παρότι είναι σε «ανοιχτή κόντρα» με τον πρόεδρο της Super League. Αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα είναι εκεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αντικρουόμενες είναι οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες (μέχρι αυτή την ώρα) για το αν θα είναι στην συνάντηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του Ολυμπιακού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης