ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 82-66 τον Ολυμπιακό και έχει το προβάδισμα και στην ισοβαθμία

ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Alejandro Garcia

Μια ακόμη κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού του κόστισε την ήττα στην Βαρκελώνη με 82-66 και πλέον κυνηγά 2 νίκες περισσότερες από την Μπαρτσελόνα στα τελευταία 6 ματς για να προκριθεί από το Top-16 της Euroleague.

Μόνο στο πρώτο 10λεπτο ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός και με τους Σπανούλη-Πρίντεζη να σκοράρουν, έχτισε δύο φορές διαφορά 7 πόντων, που πάντως η Μπαρτσελόνα κάλυψε για το 19-19.

Η 2η και 3η περίοδος ήταν καταστροφικές για τους ερυθρόλευκους που δεν είχαν σκοράρισμα (άστοχοι και στα τρίποντα και στις βολές), ενώ και στην άμυνα δεν βρήκαν λύση στον Ντόρσεϊ, που έκανε πάρτυ (ίσως θέλοντας να δώσει και μια απάντηση στους ερυθρόλευκους, που φέρονται να ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν). Η διαφορά έφτασε και το +25 (71-46), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόνον ο Χάκετ πάλευε επιθετικά.


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / Alejandro Garcia)

Η απέλπιδα προσπάθεια στο τελευταίο 10λεπτο να μειώσει την διαφορά ο Ολυμπιακός, έφερε τους ερυθρόλευκους στο -15 , αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τη νίκη του με 12 πόντους στον πρώτο γύρο. Η Μπαρτσελόνα έφτασε το ρεκόρ της στο 4-4, ενώ ο Ολυμπιακός με 3-5, πλέον θέλει 2 παραπάνω νίκες από τους μπλαουγκράνα, που υπερτερούν στην ισοβαθμία, για να προκριθεί.

Τα 10λεπτα του αγώνα: 19-19, 45-31, 71-47, 82-66.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ με 16 πόντους, ενώ άλλους 12 πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Σπανούλης έμεινε στον πάγκο μετά το 23, όταν είχε εκτοξευτεί η διαφορά, και δεν αγωνίστηκε ξανά δίχως κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Από τους Καταλανούς κορυφαίος ήταν ο Περπέρογλου με 16 πόντους, ενώ ο Ντόρσεϊ είχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης