ΣΠΟΡ

O Παναθηναϊκός κέρδισε την Καλλονή με πρωταγωνιστές τους νέους

O Παναθηναϊκός κέρδισε την Καλλονή με πρωταγωνιστές τους νέους
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2016 επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας της Καλλονής

Σε... τροχιά βελτίωσης συνεχίζουν οι «πράσινοι» οι οποίοι έχουν φτάσει σ' ένα σερί τριών επιτυχιών, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριοι.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν τίποτα το ιδιαίτερο και δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία, αν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά την εικόνα τους, με τον Νίκο Καραγεωργίου πάντως να παραδέχεται ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ακριβώς επιθυμούσαν στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Μπουμάλ σέντραρε για τον Καλτσά και ο τελευταίος κοντρόλαρε με το στήθος, γύρισε το σώμα του και εκτέλεσε με το αριστερό για να στείλει συρτά την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χογκ και να ανοίξει το σκορ.
Όσο κυλούσε η ώρα τόσο φαινόταν ακόμα περισσότερο ότι ο Παναθηναϊκός θα σκοράρει ξανά. Στο 88' ο Ατζαγκούν συνδυάστηκε πανέμορφα με τον Μπεργκ, ο στράικερ των «πράσινων» σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Νιγηριανού σταμάτησε στο δοκάρι της Καλλονής και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπεργκ σούταρε άουτ έπειτα από σέντρα του Μπουμάλ.
Ο Καμερουνέζος πάντως με την συμπλήρωση ενενήντα λεπτών έκανε σεφτέ με τα... πράσινα. Μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή σούταρε διαγώνια και δυνατά για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.