ΣΠΟΡ

Να φτιάξει το δημόσιο προφίλ του επιχειρεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Να φτιάξει το δημόσιο προφίλ του επιχειρεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Reuters / Rafael Marchante

Με συνεχείς αναρτήσεις του τις τελευταίες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιχειρεί να αλλάξει το προφίλ του «κακού παιδιού» και να απαντήσει στις φήμες ότι είναι gay.

Στην προσπάθειά του αυτή παίζει κυρίαρχο ρόλο ο γιος του, Κριστιάνο Τζούνιορ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συχνά πυκνά αφιερώνει αναρτήσεις του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι μαζί με τον γιο του σε προσωπικές στιγμές.

Παρά τις επικρίσεις που δέχεται για την έκθεση στην δημοσιότητα του ανήλικου παιδιού, ο Κριστιάνο επιμένει να υποστηρίζει δημόσια ότι είναι μοναδικές οι στιγμές, που περνά μαζί του. Για αυτό και θέλει να τις μοιράζεται με τους «φίλους» του, ενώ δεν δίστασε να τις συμπεριλάβει και στην ταινία, που πρόσφατα προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Έτσι κι αλλιώς η γέννηση του Κριστιάνο Τζούνιορ ήταν το αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων εντύπων σε όλο τον κόσμο καθώς ο CR7 δεν έχει δημοσιοποιήσει ποια είναι η μητέρα του παιδιού.

Με τις κατηγορίες δε το τελευταίο διάστημα, ότι έχει και μια «κρυφή πλευρά», μετά τις συχνές φωτογραφίσεις του με τον κολλητό του Ολλανδο-Μαροκινό αθλητή πολεμικών τεχνών Μπαντρ Χάρι, ο Ρονάλντο επιχειρεί μέσα από τις οικογενειακές στιγμές (όπως η «μέρα των μάγων» στις 6/1) να δώσει απάντηση.

Πάντως ο μικρός δεν φαίνεται να έχει πάρει από το ταλέντο του Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο, αφού στην τελευταία ανάρτηση, όπου παίζουν μπάλα μαζί, ο μικρούλης δεν δείχνει την «ξεχωριστή ικανότητα» του πατέρα του.