ΣΠΟΡ

Με άνεση 4-1 στα Χανιά ο Ολυμπιακός για τους 16 του Κυπέλλου

Twitter / Olympiacos FC

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έκανε μια καλή προπόνηση κόντρα στα Χανιά νικώντας άνετα με 4-1 και ουσιαστικά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι Χανιώτες αιφνιδίασαν τους ερυθρόλευκους στο 8 και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Γκέσιου, που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ του Ολυμπιακού. Στο 22 ο Ερνάνι ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από προσπάθεια του Σεμπά και προσποίηση του Καμπιάσο. Στο 39 ο Κολοβός με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα ήρθε η ανατροπή και το 1-2.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο το ματς με τον Τσιμίκα στο 53 να στρώνει στον Πάρντο αλλά το σουτ του Κολομβιανού να σταματά στο δοκάρι των Χανίων. Περισσότερο με μια δυνατή προπόνηση έμοιαζε όλο το 2ο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό χωρίς να φορτσάρει να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 86 ο Σεμπά εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Πάρντο και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το 1-3. Πιο σημαντική στιγμή ήταν σίγουρα στο 80 η επιστροφή στην ενεργό δράση του αρχηγού των ερυθρόλευκων Γιάννη Μανιάτη, που μάλιστα διαμόρφωσε και το τελικό 4-1 στο 90 με κοντινό πλασέ.

Οι συνθέσεις

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (4-2-3-1): Πρίφτη, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Μασάδο, Ρίκκα, Δεινόπαππας (46 Λίτα), Ν.Νύκταρης (60 Μπουζούκης), Τσούτσης, Γκέσιος (Μ. Νύκταρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Καπίνο, Σαλίνο (72 Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80 Μανιάτης), Πάρντο (86 Πουλίδο), Κολοβός, Ερνάνι, Σεμπά.

Σχετικά θέματα

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στα Γιάννενα 2-1 και "βλέπει" τους 8 του Κυπέλλου

Νίκες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Πανιώνιο στα πρώτα ματς του Κυπέλλου

Μεγάλη νίκη 2-1 της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ για τους 16 του Κυπέλλου

Προβάδισμα για πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Αστέρας και Ηρακλής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης