ΣΠΟΡ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε ότι είναι ο καλύτερος μιλώντας στην Mundo Deportivo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε ότι είναι ο καλύτερος μιλώντας στην Mundo Deportivo
Reuters / Juan Medina

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Καταλανική El Mundo Deportivo υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε για να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Με την ημερομηνία της ανάδειξης του νικητή της Χρυσής Μπάλλας να πλησιάζει, ο CR7 μίλησε ουσιαστικά στην «έδρα» του αντιπάλου του και υπερασπίστηκε τον εαυτό του. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με μισούν. Που λένε ότι είμαι αλαζόνας και ματαιόδοξος, το ένα, το άλλο. Είναι όλα μέρος της επιτυχίας μου. Γεννήθηκα για να μαι ο καλύτερος».

Ο Πορτογάλος δηλώνει σίγουρος για τον εαυτό του και δίχως ίχνος πίεσης. «Δεν έχω μανία με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα. Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι. Εξάλλου ούτε ο Θεός δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους».

Σημαντικό ρόλο στην ζωή του έχει παίξει, όπως αποκαλύπτει, η γέννηση του γιού του. «Έχω καθαρή συνείδηση. Κοιμάμαι καλά. Νιώθω όμορφα όταν βοηθώ τους άλλους, είτε σε σημαντικά θέματα, είτε σε μικροπράγματα. Βλέπω αλλιώς πλέον την ζωή από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου».

«Δεν αλλάζω εύκολα»

Ο Ρονάλντο επιμένει ότι έχει ωριμάσει πολύ μέσα από τις συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, φεύγοντας μικρός από την οικογένεια του για να παίξει ποδόσφαιρο. «Μπορώ να αντιμετωπίσω την πίεση. Ο άνθρωπος που έχω γίνει, προέκυψε από τις δυσκολίες της ζωής μου και το διάστημα που έχω περάσει μακριά από την οικογένεια μου. Από τα 11 χρόνια μου έχω μάθει να σιδερώνω τα ρούχα μου και ο χαρακτήρας μου έχει δυναμώσει από εκείνες τις μέρες».

Τέλος υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξει την εικόνα του. «Αυτός είμαι. Αν όλα όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο με έκαναν έτσι, δεν θα άλλαζα τίποτε. Αν μου πείτε ότι μπορώ να βελτιωθώ θα το αποδεχθώ, να αλλάξω όμως ριζικά είναι κάτι πολύ περίπλοκο».

Όλη η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο θα φιλοξενηθεί στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ