ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Ανανέωσε και επίσημα ο Σιμόες

ΑΕΚ: Ανανέωσε και επίσημα ο Σιμόες

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2023 έβαλε ο Αντρές Σιμόες. 

Τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, ανάμεσα στον Πορτογάλο μέσο και την ΑΕΚ, ξεπεράστηκαν και όπως φαίνεται οι δυο πλευρές τα έχουν αφήσει πίσω τους και προχωρούν τα πλάνα τους για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του παίκτη Κιμ Ριμπέρι, αλλά και ο ίδιος ο Πορτογάλος, βρίσκονται στην Ελλάδα και είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να κλείσει και επίσημα το θέμα της ανανέωσης. Όπως και έγινε.

Ο Σιμόες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (ως το 2023) και κλιμακωτές ετήσιες αποδοχές, από 450.000 έως 500.000 ευρώ.

Πλέον μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο μόνος που μένει στο περιθώριο για την ΑΕΚ θα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς Μπακασέτας και Σιμόες έριξαν τελικά τις απαιτήσεις τους και υπέγραψαν νέα συμβόλαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Ο εκ των αρχηγών της Πρωταθλήτριας Ελλάδας υπέγραψε για επιπλέον 3+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015 και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016 και στην επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια, το 2018.

Επίσης είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και την φετινή παρουσία της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά σε αυτά τα χρόνια 130 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ.

Αντρέ, για πάντα εδώ!».

https://www.instagram.com/p/BtgptuJFgUz