ΣΠΟΡ

Συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναικός με Microsoft και CD Media

Στη εξαιρετική, παρουσίαση που έγινε στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ οι παίκτες του «τριφυλλιού»... μέτρησαν τις δυνάμεις τους, ενώ κάποιοι είχαν την τύχη να παραλάβουν το Xbox τους από τα χέρια του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος τους έβαλε και την υπογραφή του.

Στο εντυπωσιακό πακέτο περιλαμβάνονται συλλεκτική κονσόλα με το λογότυπο του Παναθηναϊκού (500GB), ένα ασύρματο χειριστήριο, καθώς και το παιχνίδι NBA 2K16 special edition. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία του παιχνιδιού με τον μεγάλο Michael Jordan ο οποίος «συμμετέχει» στο Special Edition! Οι προπονητές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και μάλιστα αναμετρήθηκαν μεταξύ τους κάνοντας πράξη την επιθυμία που είχαν εκφράσει προ ημερών στους λογαριασμούς τους στα social media προβάλλοντας τη φωτογραφία του συλλεκτικού Xbox One BC Limited Edition NBA 2K16.

Τριαντόπουλος: «Δε μας αντιμετωπίζει καμία άμυνα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Από τη στιγμή που μιλάμε καθαρά μπασκετικά , έχουμε συγκροτήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα εργασίας και δεν μας αντιμετωπίζει καμία... άμυνα. Αυτή η δυνατή σχέση μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναικός, της Microsoft, του Paoshop και της CD Media, δημιουργήθηκε από την ανάγκη όλων μας να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ώστε να προσφέρουμε στον κόσμο πρωτοποριακά προϊόντα και όχι μόνο. Τόσο ισχυρά brands δεν θα μπορούσαν παρά να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό προϊόν, όπως τη συλλεκτική κονσόλα που διατίθεται από το PAOSHOP και την οποία παρουσιάζουμε σήμερα. Η Microsoft δεν είναι απλώς ένας πολύτιμος συνεργάτης που στηρίζει σημαντικά τις Ακαδημίες μας. Είμαστε φίλοι, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και συνεχώς θα... δημιουργούμε ιδέες και συνέργιες. Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μόνο η αρχή» τόνισε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος και πρόσθεσε « Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση και προώθηση αυτής της εξαιρετικής ενέργειας αλλά και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον εμπνευστή και δημιουργό των PAOSHOP για τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που μας παρέχει».

Μάλιστα, ο κ. Τριαντόπουλος, σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες κινήσεις στα... σκαριά, ξεκαθάρισε: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι σήμερα είναι μόνο η αρχή. Έχουμε πολλές σκέψεις, πολλά πλάνα, αλλά δε θέλω να ανακοινώσω κάτι πριν να είναι οριστικό. Είναι πολλά τα πρότζεκτ που θέλουμε να κάνουμε με τη Microsoft και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Φώτσης: «Πρωτοποριακή ιδέα»

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα που είχαν, να λανσάρουν δηλαδή μία παιχνιδομηχανή σε μία έκδοση για τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πόσο θα αρέσει στα νέα παιδιά και πόσο ωραίο είναι να ασχολούνται με τα αθλητικά και με παίκτες Έλληνες. Εύχομαι να αγκαλιάσουν αυτή την κονσόλα και να τη χαρούν όσο πιο πολύ γίνεται».
Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν είναι πιο εύκολο να κερδίζει τον Ολυμπιακό στο παρκέ ή στο «videogame», ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» απάντησε: «Στο X-BOX δεν κουράζεσαι τόσο. Αρκεί να έχεις τόσο γρήγορα δάχτυλα!».

«Κοινός ο στόχος μας με τον Παναθηναϊκό»

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group δήλωσε : «Είμαστε πολύ περήφανοι, που σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το PAOSHOP και τη CD Media, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν, τη συλλεκτική κονσόλα Xbox One BC Limited Edition NBA 2K16, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους λάτρεις του gaming. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απόδειξη του κοινού μας στόχου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τη στήριξη της χώρας μας αλλά και των νέων ανθρώπων, μέσω της καινοτομίας και του αθλητισμού, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης