Συνεχίζεται η κόντρα Μέσι - Σαμπάολι στην Αργεντινή
Την απογοήτευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στη Ρωσία αποτελεί η Αργεντινή, η οποία πλήρωσε το κλίμα «πολέμου» που υπήρχε στα αποδυτήρια της.
Όταν ξεκίνησε το Μουντιάλ, στα γήπεδα της Ρωσίας η Αργεντινή ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Κι όμως για μια ακόμα διοργάνωση βρήκε την ευκαιρία να απογοητεύσεις τον κόσμο που την πίστεψε. Η «αλμπισελέστε» ήταν κακή, με την ήττα από την Κροατία με 3-0 να είναι ένα ματς που «αμαύρωσε» την ιστορία της ομάδα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Άριελ Σενοσιάιν, που εργάζεται στην ιστοσελίδα TyC Sports και όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Μουντιάλ και Ιστορίες», οι Μέσι και Μασεράνο ζήτησαν συνάντηση με τον Σαμπάολι μετά το παιχνίδι. Ο λόγος; Να τον ενημερώσουν πως δεν τον εμπιστεύονταν άλλο.
«Δεν κάνουμε αυτό που μας λες. Δεν σε εμπιστευόμαστε, θέλουμε να δώσουμε τη δική μας άποψη».
Από την πλευρά του ο Σαμπάολι (σσ. αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Αργεντινής) απάντησε «άποψη σε τι;».
«Σε όλα» ήταν η απάντηση, με τον Μέσι να προσθέτει στη συνέχεια:
Με ρώτησες δέκα φορές ποιοι παίκτες πρέπει να παίξουν και ποιοι όχι. Κι εγώ ποτέ δεν ανέφερα ούτε ένα όνομα. Πες το μπροστά σε όλους αν εγώ υπέδειξα ποτέ ένα όνομα.
Πράκτορες της ICE έφαγαν σε εστιατόριο στη Μινεσότα και μετά συνέλαβαν το προσωπικό (vid)
19:41
Ράμα: «Έκανα χιούμορ για Πλάτωνα και Αριστοτέλη» - Η ανάρτηση για τις αντιδράσεις
19:32
Έκκληση Γερμανού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για Αρκτική: «Η από κοινού άμυνα είναι και προς το συμφέρον τους»
19:24
Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην Λεπτοκαρυά Πιερίας
19:15