Diamond League: Δεύτερη θέση για την Στεφανίδη
Τη δεύτερη θέση του επί κοντώ κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη, στο μίτινγκ της σειράς Diamond League στο Μονακό.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 4.80μ. και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με την Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, ενώ νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα με 4.85μ.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4.60μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, και ακολούθησαν επιτυχημένα άλματα στα 4.75μ. και 4.80μ. Στη συνέχεια απέτυχε δύο φορές στα 4.85μ. και, αφότου πέρασε με τη δεύτερη η Σιντόροβα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε μία προσπάθεια για τα 4.90μ., χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τον πήχη.
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30
ΚΟΣΜΟΣ