ΣΠΟΡ

Basket League: Σταθερά αήττητος ο Παναθηναϊκός Superfoods

Basket League: Σταθερά αήττητος ο Παναθηναϊκός Superfoods
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού Superfoods Eurokinissi Sports

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα των Τρικάλων και νίκησε 96-66 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτή ήταν η 20η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει στην πρώτη θέση πλησιάζοντας στη μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Οι ηττημένοι από την πλευρά τους είναι ουραγοί και δεν ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία, καθώς η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή στον σύλλογο και αγωνίστηκαν όλοι κι όλοι επτά παίκτες σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σκόραρε 25 πόντους και πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας, ενώ είκοσι πρόσθεσε ο Ντίνος Μήτογλου. Για τους ηττημένους ο Τζον Φιλντς πάλεψε μόνος του με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, η Κύμη νίκησε 95-83 τον Πανιώνιο και τον άφησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι φορτσάρουν για τα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μεγάλη μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο Θαντ Μακ Φάντεν σκόραρε 26 πόντους με επτά τρίποντα, ενώ ο Μπορίς Νταλό διασώθηκε με 15 από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (26/3) με το παιχνίδι του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:

CDCDDS