ΣΠΟΡ

4-0 ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ

4-0 ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ του στο 4-0 επί της ΑΕΚ Eurokinissi

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 4-0 και έκανε το 7 στα εφτά στη Super League.

Σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκης, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έδειξε ότι δεν είναι πρόθυμη να αφμισβητηθεί η κυριαρχία του και επικράτησε δίκαια της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ΑΕΚ να κοιτάει στα μάτια τον πρωταθλητή που κατάφερε να προηγηθεί στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Μποτία.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανοίχτηκε και ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Στο 68ο λεπτό ο MVP του παιχνιδιού Μπράουν Ιντέγιε με εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή έγραψε το 2-0. Το τρίτο γκολ των πρωταθλητών ήρθε στο 78' με τον Κώστα Φορτούνη να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, Ο έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έκλεισε το σκορ με πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Πειραιά έμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κοιτάει το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.