ΠΡΟΣΩΠΑ

Μια γυναίκα από το Σικάγο που σαρώνει στην αγορά ακινήτων

Facebook Profile

Μια ταλαντούχα μεσίτρια από το Σικάγο των ΗΠΑ που μικρή έπαιζε μανιωδώς μονόπολη εξελίσσεται σε μετρ του κέρδους και της αγοράς 30 κατοικιών για τον εαυτό της, παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες κρίσης ειδικά στον τομέα των ακινήτων.

Παρά την κρίση των ενυπόθηκων δανείων του Σεπτεμβρίου του 2008, η Ντάνιελ Μόι κατάφερε να δημιουργήσει συνθήκες σταθερής ροής χρημάτων ως επενδύτρια ακίνητων περιουσιών. Αγόρασε το πρώτο της σπίτι σε ηλικία 22 ετών και σε αυτό εξακολουθεί να διαμένει.

Ήταν το 2013 όταν αγόρασε διαμέρισμα στο κέντρο του Σικάγο έναντι 141.000 δολαρίων, ούσα όμως διορατική κατάλαβε ότι η αξία των σπιτιών αυτών αυξάνεται κατά περίπου 20.000 δολάρια το χρόνο, γι' αυτό και πλήρωσε με μετρητά για ένα δεύτερο διαμέρισμα, το οποίο πλέον νοικιάζει σε φοιτητή έναντι 1.325 δολαρίων το μήνα.

Οι συμβουλές της θεωρούνται εξαιρετικά επωφελείς, γι' αυτό και τα περισσότερα ακίνητα τα έχει αγοράσει με χρήματα που εξοικονομεί από τις προμήθειες των πωλήσεών της.

Στόχος της είναι να έχει μέσα στην επόμενη δεκαετία άλλα τουλάχιστον 30 ακίνητα και να βγάζει 300- 500 δολάρια κέρδος ανά μήνα για κάθε ακίνητο που μισθώνει.

Η εταιρεία της Coldwell Banker Real Estate LLC την θεωρεί ως την πιο ταλαντούχα ανεξάρτητη μεσίτριά της ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η Wall Street Journal την κατατάσσουν στην 210η θέση μέσα στις 1.000 πρώτες θέσεις μεσιτών σε ολόκληρη την Αμερική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης