ΠΡΟΣΩΠΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η τραγουδίστρια με τα μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σχέδια

Τζένιφερ Λόπεζ: Η τραγουδίστρια με τα μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σχέδια
EPA/ABDELHAK SENNA

Πασίγνωστη για τα τραγούδια και τις κινηματογραφικές της συμμετοχές, πλέον απευθύνεται σε επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων για τα σχέδια της εταιρείας της.

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στο Σαν Φρανσίσκο, η Τζένιφερ Λόπεζ εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το Χόλιγουντ και η Silicon Valley είναι δυο κόσμοι που συγχωνεύονται σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Η Λόπεζ ως μια από τις πιο αναγνωρισμένες προσωπικότητες στο Χόλιγουντ χρησιμοποιεί το υψηλό προφίλ της ως επιχειρηματικό κεφάλαιο.

Διαθέτει σειρές καλλυντικών, ρούχων και αρωμάτων αλλά και μια εταιρεία παραγωγής ταινιών ενώ είναι επενδυτής και στέλεχος στο NuvoTv, ένα καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο στα αγγλικά που απευθύνεται στους Λατίνους που κατοικούν στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, η ιδέα που πρότεινε στους επενδυτές αφορούσε σε δημιουργία μιας αυτοκρατορίας αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που θα ξεπερνά τους τομείς με τους οποίους συνήθως ασχολούνται οι διασημότητες και θα αγκαλιάζει την άνθιση της βιομηχανίας της τεχνολογίας. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδέες της Λόπεζ να φθάνουν μέχρι το mobile gaming.

Το στοίχημα της Λόπεζ είναι η διατήρηση του προφίλ της καλλιτέχνιδας αλλά και μητέρας και γυναίκας προερχόμενης από δοκιμαζόμενη οικογένεια από το Πουέρτο Ρίκο που ήρθε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και η μεταλαμπάδευσή του στην εμπορική της υπόσταση, ως κλειδί για την προσέλκυση περισσότερων δυνητικών πελατών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ