ΠΡΟΣΩΠΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χρυσές κλωτσιές βουτηγμένες στην σκανδαλοθηρία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χρυσές κλωτσιές βουτηγμένες στην σκανδαλοθηρία
EPA/HUGO DELGADO

Πλουσιότερος ποδοσφαιριστής και τρίτος καλύτερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο είναι ο Πορτογάλος, Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με υπολογισμούς του περιοδικού Forbes τα συνδυαστικά εισοδήματα του Ρονάλντο το Μάιο του 2014 έφθαναν τα 73 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, χρήματα που προέρχονται από μισθούς, μπόνους και έσοδα εκτός γηπέδων.

Στην αμέσως επόμενη "μέτρηση" του περιοδικού, τα συνολικά έσοδα του ποδοσφαιριστή έφθασαν στα 80 εκατομμύρια δολάρια για 12 μήνες.

Οι απολαβές του δικαιολογούνται απολύτως από την απόδοσή του στο χορτάρι καθώς χαρακτηριστικό της κλάσης του είναι και το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2015 πέτυχε το 500ο τέρμα του ως ποδοσφαιριστής σε επίσημους αγώνες με τις ομάδες τους και την εθνική της Πορτογαλίας.

Τον ίδιο μήνα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League με 82 τέρματα ενώ τον Οκτώβριο έγινε ο πρώτος σκόρερ και στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνώντας τον μεγάλο Ντι Στέφανο.

Κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" το 2008, το 2013 και το 2014 ο Πορτογάλος βλέπει τις μετοχές του στο παγκόσμιο χρηματιστήριο να εκτοξεύονται με τις πληροφορίες για κρούσεις από αγγλικές ομάδες στη Ρεάλ για απόκτησή του να δίνουν και να παίρνουν.

Με αίμα που... βράζει εντός και εκτός του τερέν, ο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να μην διακρίνεται για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και έναντι του αντίθετου φύλου. Έχει συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν με μοντέλα από την Βρετανία ενώ το 2010 ξεκίνησε να βγαίνει με την Ρωσίδα Ιρίνα Σάικ.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2015 ωστόσο κατά καιρούς οι ερωτικές του περιπέτειες με καλλίγραμμες δεσποινίδες γίνεται πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Ο Ρονάλντο είναι καθολικός και δεν έχει κανένα τατουάζ καθώς θα του απαγόρευε να δίνει αίμα το οποίο και πραγματοποιεί αρκετές φορές κάθε χρόνο.

Τον Αύγουστο της τρέχουσας χρονιάς, αγόρασε ένα διαμέρισμα αξίας 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη.