ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου CNN Greece: Να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση του 2027

Newsroom

Το όραμά της να διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας το 2027, εκφράζοντας ξανά την κοινωνία και με άνοιγμα στα στελέχη και τα μέλη της κεντροαριστεράς, παρουσίασε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο CNN Greece.

Η κ. Γιαννακοπούλου περιέγραψε ως τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα την ακρίβεια, το κόστος ζωής, την ενέργεια, το δημογραφικό, το μοντέλο ανάπτυξης, την ερήμωση της υπαίθρου και την έλλειψη αξιοκρατίας.

«Αν γίνω πρόεδρος θα καλέσω όλους τους συνυποψηφίους μου να βρεθούμε και να είμαστε όλοι μαζί, όλα τα στελέχη τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για να κάνουμε αυτή τη νέα αρχή και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας του 2027», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως θα άλλαζε στο ΠΑΣΟΚ τον κακό εαυτό του, δηλαδή όπως είπε τους αποκλεισμούς και τους διαχωρισμούς σε «δικούς μου και δικούς του».

«Θα λειτουργούσα τα όργανα δημοκρατικά, θεσμικά, ανοιχτά, χωρίς κανέναν αποκλεισμό προκειμένου μαζί να ξαναβρούμε τη χαμένη συντροφικότητά μας», σημείωσε η κ. Γιαννακοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης