ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης στο CNN Greece: Ο Κασσελάκης είναι αποτέλεσμα της ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ

Εριφύλη Πετράκου Εριφύλη Πετράκου - CNN Greece

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση υλοποιεί όσα είπε προεκλογικά έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο CNN Greece στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Ο κ. Βορίδης τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «δεν είναι σαν τους άλλους», δεν κάνει πλειοδοσία και πως έχει εκτιμήσει τις δυνατότητες, τις αντοχές και τις δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο μεταξύ άλλων για κατάρρευση και φαρσοκωμωδία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι η αιτία, αλλά το αποτέλεσμα της κατάρρευσης και της ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για ποιο λόγο; Διότι πολιτεύτηκαν εξελέγησαν ως κυβέρνηση υποσχόμενοι ψέματα. Διαπιστώθηκε ότι κυβερνούσαν με ψέματα, συκοφαντίες, αποπειράθηκαν να ενοχοποιήσουν πολιτικούς αντιπάλους, αποπειράθηκαν να χειραγωγήσουν τα μέσα ενημέρωσης. Και ήρθε ο πολιτικός λογαριασμός», τόνισε ο κ. Βορίδης.

Ο υπουργός Επικρατείας, διαπιστώνει ακόμη πως οι πολίτες έχουν «ωριμάσει», απορρίπτουν την παροχολογία, καθώς έχοντας την εμπειρία της «χρεοκοπίας» ξέρουν πως κινδυνεύουν.

«Το μικρότερο πρόβλημα (του ΣΥΡΙΖΑ) είναι ο Κασελάκης ή ο Πολάκης ή ο Φαραντούρης ή δεν ξέρω ποιος άλλος. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι έχει μια ρητορική η οποία πια δεν βρίσκεται σε αντιστοιχία με την κοινωνική πραγματικότητα», τόνισε ο Μάκης Βορίδης.