ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου στο CNN Greece: Στόχος μας η ολική ανατροπή των συσχετισμών

Γιάννης Συμεωνίδης - CNN Greece

«Στόχος μας είναι η ολική ανατροπή των συσχετισμών για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας», δηλώνει η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece, μολονότι παραδέχεται ότι δεν πετά στα σύννεφα.

Η υποψήφια βουλευτής στη Δυτική Αθήνα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής σημειώνει με νόημα πως στο κόμμα της βλέπουν μπροστά τους μόνο τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και διεκδικούν την αλλαγή των συσχετισμών με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτιμά πως η μετατόπιση ψηφοφόρων προς τη ΝΔ δεν είναι μόνιμη, χαρακτηρίζει εκβιαστικό το δίλημμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «αυτοδυναμία ή τρίτες εκλογές» και τον κατηγορεί για πολιτική αλαζονεία.

«Επανασυστηνόμαστε στον κόσμο διά του προγράμματός μας. Είναι θετική ψήφος η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αντιθέτως, η ΝΔ εκφοβίζει συνεχώς τους πολίτες. Ήταν βασική μας παράλειψη που δεν κατορθώσαμε να θέσουμε στις πρώτες εκλογές μια ατζέντα συζήτησης για τα προβλήματα των πολιτών και την προοπτική τους», συμπληρώνει η κυρία Αχτσιόγλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης