ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία στην ΝΔ με περιοδείες σε όλη την χώρα

Στην τελική ευθεία στην ΝΔ με περιοδείες σε όλη την χώρα

Σε χαμηλούς τόνους και με μηνύματα ενότητας συνεχίζεται πλέον η προεκλογική εκστρατεία στο στρατόπεδο της ΝΔ. Οι τέσσερεις υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες και τις επαφές τους με στόχο να κινητοποιήσουν όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορούν και να προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα στις 22 Νοεμβρίου.

Σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων στην οδο Λιοσίων όπου και θα ενημερωθεί για το έργο του Δήμου αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ για την ψηφοφορία στη Βουλή ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης θα βρίσκεται στις Σέρρες όπου θα έχει επαφές με τους τοπικούς φορείς και τις αρχές της πόλης. Το βράδυ θα μιλήσει στο Ξενοδοχείο Φίλιππος Ξενία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σειρά του θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμος στα Γιαννενα και επιστρέφει στην Αθήνα ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Ηπειρο.

Το άνοιγμα των προσφορών για να αναδειχθεί η εταιρία που θα αναλάβει τα διαδικαστικά πήρε πάντως μια μικρή παράταση και τελικά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι.