ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Οι ευθύνες της κυβέρνησης Τσίπρα για την ΔΕΗ δεν κρύβονται

EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης Τσίπρα για την ΔΕΗ, δεν κρύβονται, δεν συγκαλύπτονται και δεν παραγράφονται» τονίζει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το αίτημα να κληθεί σχετικά και να ενημερώσει την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνει πως προφανώς ο κ. Σταθάκης θεωρεί ότι για την εικόνα κατάρρευσης και απαξίωσης που παρουσιάζει η επιχείρηση, δεν χρειάζεται να δοθεί καμία εξήγηση. «Ας ξέρει ότι οι ευθύνες του ιδίου, της διοίκησης της ΔΕΗ και της κυβέρνησης Τσίπρα δεν κρύβονται, δεν συγκαλύπτονται και δεν παραγράφονται» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος προκλήθηκε από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη να ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης σε ότι αφορά στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, υποστήριξε ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

«Δεν θα ενημερώσω για την διαπραγμάτευση, αλλά θα απαντήσω ευθέως στο αίτημα της ΝΔ και στο απαράδεκτο κείμενό της», είπε και επέκρινε τη ΝΔ ότι απειλεί με Ειδικά Δικαστήρια. «Η απάντηση στο αίτημα είναι αρνητική, με πρωτοβουλία δική μας θα κάνουμε συζήτηση στην επιτροπή», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης