ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαράζ ανοιχτών πολιτικών εκδηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπαράζ ανοιχτών πολιτικών εκδηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ
eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανοικτές πολιτικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα πραγματοποιούν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρασκευή απόγευμα ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα είναι εισηγητές στην εκδήλωση της ΝΕ Β. Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Από τη χρεοκοπία και τα μνημόνια στη βιώσιμη ανάπτυξη και το τέλος της επιτροπείας». Θα πραγματοποιηθεί στις 7 μμ, στο δημαρχείο Χολαργού.

Η προαναγγελία του γεγονότος αναφέρει σχετικά «Σε μια κρίσιμη για την Ευρώπη περίοδο, θα συζητήσουμε για την κατεύθυνση και τις προοπτικές του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, τη θέση της Ελλάδας και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ένα παραγωγικό άλμα προς τα εμπρός, με ανάπτυξη και απασχόληση, καθώς και για τον διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν σε μια “άλλη Ευρώπη”».

Στη Θεσσαλονίκη (κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος») στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Το Σάββατο στις 7:00 μμ ,στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού, θα γίνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση. Αντικείμενο της θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις και εισηγητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Περβάλλοντος και Ενέγειας Σωκράτης Φάμελλος και ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Μάρδας.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί η ΝΕ Ν. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα το προσφυγικό ζήτημα. Ο ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας «Καλυψώ».