ΝΔ: Να προβλεφθούν επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις για λόγους ανωτέρας βίας
«Ενώ έχει προβλεφθεί το πλαίσιο για τη διενέργεια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει μεριμνήσει ακόμη για τους μαθητές εκείνους οι οποίοι - λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος, που συνιστά ανωτέρα βία - ενδέχεται να μην μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις», αναφέρει η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κ. Κεραμέως με ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Η εκκρεμότητα αυτή προκαλεί ανησυχία και αναβρασμό στη σχολική κοινότητα και δεν μπορεί να παρατείνεται», επισημαίνει η κυρία Κεραμέως και προσθέτει:
«Οι επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να κατοχυρωθούν νομοθετικά. Πρέπει να υπάρξει ένα συνεκτικό πλαίσιο που θα καθορίζεται από αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια, με όρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας, προκειμένου να μην αδικούνται τα παιδιά που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας την περίοδο των προγραμματισμένων πανελλαδικών εξετάσεων».
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποιους αφορά η καταβολή
00:30
Χωρίς ταξί η Αθήνα και την Πέμπτη - Στις 10 το πρωί η κινητοποίηση των αυτοκινητιστών στη Βουλή
23:59
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50