Π. Παυλόπουλος: Να αλλάξει η πολιτική λιτότητας

Την ανάγκη να αλλάξει την πολιτική λιτότητας στην Ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση.
O ΠτΔ τόνισε ότι η συγκεκριμένη πολιτική λιτότητας στην Ευρώπη προκαλεί τα προβλήματα, όπως την αύξηση του χρέους, των ανισοτήτων, της ανεργίας και δυναμιτίζει το κοινωνικό κράτος.
Πρέπει να πείσουμε τους Ευρωπαίους εταίρους να αλλάξει η πολιτική της λιτότητας. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση είπε ακόμη ο κ. Παυλόπουλος και στο πλαίσιο αυτό τόνισε την ανάγκη οι δυο λαοί, Έλληνες και Πορτογάλοι να υπερασπίσουν τα ευρωπαϊκά ιδεώδη.

ΕΛΛΑΔΑ
Ένταση στη Δίκη Φιλιππίδη: «Ήμουν σε κρίση, χτυπιόμουν» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα
16:27
ΚΟΣΜΟΣ
Β. Μακεδονία: Επεισόδια στις συγκεντρώσεις σε Σκόπια και Κότσανι για την τραγωδία με τους 59 νεκρούς (Vid)
16:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικές πηγές Κύπρου: «Κανένα απολύτως θέμα με τον Νίκο Τσάφο»
16:11
ΣΠΟΡ
Στην Αρχαία Ολυμπία η έναρξη της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
15:58
ΕΛΛΑΔΑ