Κριτική Μπακογιάννη στον Παπαδημητρίου
Κόντρα Παπαδημητρίου – Μπακογιάννη στη Βουλή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης για το ύψος της φορολογίας και τις επιπτώσεις της στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.
Η αρμόδια τομεάρχης στην παρέμβασή της στη συζήτηση του προϋπολογισμού αναρωτήθηκε με ποια ιδιότητα διατύπωσε την άποψη, ότι η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας ο κ. Παπαδημητρίου -«του ακαδημαϊκού ή του υπουργού;», και αναρωτήθηκε ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρόβλημα των επιχειρήσεων είναι η πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση και όχι η φορολογία, γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα μεριμνήσει για την αποκατάσταση της ομαλής χρηματοδότησης και την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», απάντησε ο Δήμος Παπαδημητρίου, καταλογίζοντας της αποσπασματική αναφορά των δηλώσεων του.
Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2017 που ψηφίζεται αύριο μετά τα μεσάνυχτα από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «έχουμε τον πρώτο αναπτυξιακό προϋπολογισμό γενικής αποδοχής μετά από μια 8ετία».
Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
17:35
Ρεζά Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» υπόσχεται ο εξόριστος πρώην πρίγκιπας διάδοχος
17:33
Φωτιά στο Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ
17:23
Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
17:16