ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Δεν θα στήριζα την κυβέρνηση αν αγνοούσε και έθιγε την Εκκλησία

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)

Τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Αν η κυβέρνηση αγνοούσε την Εκκλησία, έθιγε την Εκκλησία ή έλεγε ότι αλλάζει τα πάντα στα Θρησκευτικά με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας από την Παιδεία, τότε ναι δεν θα στήριζα την κυβέρνηση. Αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και στον Αρχιεπίσκοπο», δήλωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ένα ευρώ από ειδικά μισθολόγια των Ειδικών Δυνάμεων Ασφαλείας», ενώ πρόσθεσε ότι «το σημαντικό είναι να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Ο κ. Καμμένος σχολίασε τη χθεσινή μονομαχία του Πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για την διαπλοκή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά», ενώ τόνισε ότι «για πρώτη φορά είμαστε στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από υποθέσεις δωροδοκίας».

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε ότι σαν κυβερνητικοί εταίροι «επεξεργαζόμαστε τρόπους να φέρουμε μία τροπολογία για τα "κόκκινα δάνεια" και να μην γίνονται κατασχέσεις από την εφορία».

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξετάζουν αλλαγή στη φορολογία των επιχειρήσεων ανάλογα με τις προσλήψεις που θα κάνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης