Γερουλάνος: Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κηρύξει πόλεμο στο «πάμε και όπου βγει»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος
INTIME NEWSΤην πεποίθησή του ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί τις πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή.
«Εμεις δείξαμε αποφασιστικότητα για αλλαγή, εσείς φθάσατε στα όρια του γελοίου, αλλά σας κόπηκε γρήγορα το γέλιο. Η αγωνία της ΝΔ είναι ικανή να συσπειρώσει τους βουλευτές του γύρω από τον πρωθυπουργό, αλλά η συσπείρωση είναι και συνυπευθυνόητα. Αύριο ξεκινά ο δικός σας μοναχικός γολγοθάς», είπε ξεκινώντας την ομιλία του.
«Η κυβέρνηση έχει απομονωθεί εκπληκτικά από την πραγματικότητα», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος.
«Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, την κοινωνική συνοχή και το κύρος των θεσμών. Μια κυβέρνηση που θα κηρύξει πόλεμο στο «πάμε και όπου βγει». Υπάρχει τέτοια κυβέρνηση; Η επιλογή για μένα είναι ξεκάθαρη, το ΠΑΣΟΚ».
«Όσο το συντομότερο κάνουμε εκλογές τόσο το καλύτερο», κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Liveblog - Βουλή: Απορρίφθηκε με 157 «όχι» η πρόταση δυσπιστίας κατά την κυβέρνησης
Στη δημοσιότητα δίνει το e-mail περί «μπαζώματος» ο Τριαντόπουλος - «Ατεκμηρίωτες αιτιάσεις»
Ολοκληρώθηκε η πορεία στην Αθήνα για τα Τέμπη - Νέο συλλαλητήριο το απόγευμα
Γεωργιάδης: Τα μπλόκα είναι αηδία, παρανομία και φασισμός – Ο Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλη ανοχή
11:22
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Καλαμαριά
11:21
«Μας προκαλεί σοβαρή ανησυχία» λέει η Μόσχα για την παρουσία στρατιωτών του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
11:17
«K-Pops!»: Ο Anderson .Paak κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη
11:15