ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο. Γεροβασίλη: Καινούρια μέρα για την ενημέρωση που θέλουμε για τον ελληνικό λαό

EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για καινούρια μέρα και καινούριο πεδίο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και για την ενημέρωση που θέλουμε για τον ελληνικό λαό έκανε λόγο την Παρασκευή η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ολοκλήρωση αργά το βράδυ της Πέμπτης της δημοπρασίας των 4 τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας.

«Καινούρια μέρα, καινούριο πεδίο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Καινούρια μέρα για την ενημέρωση που θέλουμε για τον ελληνικό λαό. Αποκατάσταση της ισονομίας, αποκατάσταση της νόμιμης τάξης σε αυτό το πεδίο και βεβαίως με απόδοση από τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό των Ελλήνων καναλαρχών», τόνισε η κ. Γεροβασίλη και προσέθεσε:

«Άλλη μια μέρα με πλουραλισμό και με τους κανόνες της δημοκρατίας μετά από 27 χρόνια ανομίας στο χώρο. Ήταν απαίτηση του ελληνικού λαού να συμβεί αυτό αποκαθίσταται η δικαιοσύνη με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έφερε εις πέρας το διαγωνισμό».

Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλη στο αθηναϊκό πρακτορείο, θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές, οι θεματικές και μετά οι ραδιοφωνικές συχνότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης