ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κοινή επανεμφάνιση Καραμανλή με Σαμαρά - Δίπλα τους Ανδρουλάκης και Γεροβασίλη

CNN GREECE / ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής το βράδυ της Δευτέρας (14/10) έδωσαν το «παρών» στην απονομή των βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην κυβέρνηση θεωρούν πως οι κοινές αντιδράσεις τους, όπως έχουν εκφραστεί με την ευκαιρία συγκεκριμένων δημοσίων εκδηλώσεων, είναι αποτέλεσμα των μεταξύ τους συνεννοήσεων.

Στο μεταξύ, στην ίδια εκδήλωση βρίσκονται τόσο ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, η Όλγα Γεροβασίλη που ηγείται της ομάδας των «87» στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, όπως κατέγραψε ο φακός του CNN Greece, οι πρώην πρωθυπουργοί είχαν χειραψία και συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά αλλά και την αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη.

Σαμαράς και Καραμανλής

CNN GREECE / ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Παρίστανται, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης