ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδιο της Τζάκρη με Γεροβασίλη - Κατέθεσε ένσταση για μη απαρτία στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι εντάσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, καθώς τα μέλη της πλειοψηφίας καταγγέλλουν ότι η Θεοδώρα Τζάκρη καλούσε σε αποχή από τη συνεδρίαση, μόλις σημειώθηκε απαρτία και θέλησε να πάρει τον λόγο χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο καρτελάκι.

«Κασσελακικοί» ισχυρίζονται πως προσμετρήθηκε η κυρία Τζάκρη για την πλειοψηφία των 148.

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής υπογράμμισε πως: «Αν θέλει η συντρόφισσα Τζάκρη να πάρει τον λόγο, να πάρει κάρτα και να διαπιστευθεί».

Συνεργάτες Κασσελάκη ανέφεραν: Αρνήθηκε η ΚΕ τη λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου που έθεσε η κυρία Τζάκρη».

Λίγο αργότερα, η ίδια κατέθεσε ένσταση για μη απαρτία, λέγοντας: «Λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο. Για δύο λόγους: Για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει απαρτία και δεύτερον γιατί η λήψη απόφασης επί του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία, συνιστά νέα πρόταση μομφής επί έγκυρης και εγκαίρως κατατεθείσα σε σας υποψηφιότητας, η οποία σύμφωνα με το καταστατικό για να περάσει απαιτεί να ψηφιστεί από το 50% +1 του συν όλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Ούτε μια ψήφο λιγότερη. Ζητάω λοιπόν λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης