ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Θαύματα και πολιτικοί «μεσσίες» και μεσάζοντες, δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν

O Παύλος Πολάκης 

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Θαύματα και πολιτικοί «μεσσίες» και μεσάζοντες, δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας πως «αυτό που χρειάζεται είναι λαϊκές δυνάμεις σε κίνηση και ηγεσία που να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες και δικαιώματα».

«Ανέλαβα πρωτοβουλίες τερματισμού της εσωστρέφειας, οι οποίες απέδωσαν καρπούς. Εξώδικα και φαντασιώσεις μεγαλείου αποσύρθηκαν, τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται» σημειώνει.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ο νικητής θα προκύψει στο φως ,με τίμια αντιπαράθεση και με όλους παρόντες».

«Η επιμονή μου να βαδίσουμε συντεταγμένα και χωρίς ''δηθενισμούς'' και αποκλεισμούς στις εκλογές, πηγάζει από την πίστη μου ότι οι μάχες δίνονται με πολιτικούς όρους στην κοινωνία» συμπληρώνει.

«Δεν συμφέρει την Ελλάδα ένας μικρός και ταλαιπωρημένος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και γι’αυτό κατέθεσα, από την πρώτη στιγμή,ένα ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό πολιτικό σχέδιο με 6 πυλώνες που εμπλουτίζεται καθημερινά» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης