ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισό βήμα πίσω από Κασσελάκη μετά το εξώδικο: Δεν θα ταλαιπωρήσω άλλο νομικά το κόμμα

Μισό βήμα πίσω από Κασσελάκη μετά το εξώδικο: Δεν θα ταλαιπωρήσω άλλο νομικά το κόμμα

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου στις 10 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Ραζής/CNN Greece

Μισό βήμα πίσω μετά τις αντιδράσεις των συνυποψηφίων του, αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για το εξώδικο που έστειλε στο κόμμα φαίνεται ότι κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου είπε ότι δεν θα ταλαιπωρήσει νομικά το κόμμα, χωρίς ωστόσο να δηλώσει ρητά πως αποσύρει το εξώδικο που έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε «το περιεχόμενο (του εξωδίκου) έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί ήδη από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων».

Όσο για την απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων από την συνάντηση ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στην διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση»