ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τήρησε τη δέσμευσή του για την διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ

Δούκας: Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τήρησε τη δέσμευσή του για την διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ

Ο Χάρης Δούκας μετά την συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο την Τρίτη 8 Οκτώβρη 2024.

INTIME NEWS

Για μη τήρηση της δέσμευσης για διεξαγωγή ντιμπέιτ για τον β΄γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

«Είχε δεσμευτεί ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ντιμπέιτ για το δεύτερο γύρο αλλά δεν τηρήθηκε. Εμείς προτείναμε να μαγνητοσκοπηθεί και να μεταδοθεί σε ώρα αιχμής», δήλσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

«Αυτός που δεν θέλει να γίνει το ντιμπέιτ είναι ο κ. Ανδρουλάκης. Πρέπει να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας χρειάζεται τολμη και αποφασιστικότητα», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του Action24.

«Το 29% είναι χαμηλό πολύ και δεν προβληματίζει», είπε ακόμη σε ερώτηση αν τον ανησυχεί το ποσοστό που έλαβε ο κ. Ανδρουλάκης στον α΄γύρο των εκλογών. «Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα ανατροπής στα ποσοστά με τον κ. Ανδρουλάκη», πρόσθεσε.

«Αν φοβόμαστε με έναν ανθυποψήφιό μας, θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον Μητσοτάκη, διερωτήθηκε και παρότρυνε: Θέλει τόλμη, θέλει αποφασιστικότητα», πρόσθεσε.

«Έλεγαν ότι θα συριζοποιήσω το ΠΑΣΟΚ αλλά είδαμε στα ψηφοδέλτια υποψηφίους από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι υποψήφιοι ήθελαν αλλαγή ηγεσίας», τόνισε σε αλλά μέρος της συνέντευξής του, ενώ μιλώντας για τη στάση των συνυποψηφίων του Παύλου Γερουλάκου και Άννα Διαμαντοπούλου στο β΄γύρο των εκλογών είπε:

«Θα ήθελα μια καθαρή θέση αλλά δεν το απαιτώ γιατί ο καθένας έχει μια μακρά πορεία. Είναι άξια στελέχη και μπορούν να προσφέρουν έργο και πρέπει.
Το πρωτο πράγμα να καλέσω τους συνυποψηφίους μου για να συνδιαμορφώσουμε τις επόμενες δράσεις. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, θέλω σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, η πολιτική θέλει συναίσθημα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι τον προβληματίζουν τα χαμηλα ποσοστά στα αστικά κέντρα, όχι όμως η κατανομή.

«Δέχθηκα επιθέσεις προεκλογικά από στελέχη της κυβέρνησης. Πρέπει να μάθουμε να συζητάμε στη κοινοβουλευτική ομάδα. Το μήνυμα πρέπει να είναι καθαρό, είμαστε υπέρ της δωρεάς παιδείας. Πρέπει να μπει τάξη στα ιδιωτικά που αυτή τη στιγμή είναι ζούγκλα», επανέλαβε.