ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» - Έχουν εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου

Κικίλιας: Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» - Έχουν εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Απάντηση σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο αγόρασε διαμέρισμα 100-120 τετραγωνικών επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και πολύ κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, έναντι 1,2 εκατ. Ευρώ, έδωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κικίλιας σημειώνει ότι μπήκε στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, κάτι που όπως λέει δεν γίνεται πρώτη φορά, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει «γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου».

«Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.», συνεχίζει, ενώ σε ό,τι αφορά το επίμαχο ζήτημα υπογραμμίζει:

«Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή».

«Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους», καταλήγει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.