ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ - Η διαγραφή Κασσελάκη στην ΚΕ

EUROKINISSI (collage)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Πόθεν Έσχες παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ακολουθείται αλφαβητική σειρά.

Πόθεν Έσχες Απόστολου Γκλέτσου Πόθεν Έσχες Στέφανου Κασσελάκη
Πόθεν Έσχες Παύλου Πολάκη Πόθεν Έσχες Σωκράτη Φάμελλου Πόθεν Έσχες Νικολάου Φαραντούρη

Η διαρροή, το εξώδικο και η πρόταση για διαγραφή

Η δημοσιοποίησή τους ακολουθεί το «θρίλερ» που επικράτησε νωρίτερα στο εσωτερικό του κόμματος μετά την διαρροή των περιουσιακών στοιχείων του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία εκείνος απάντησε με εξώδικο στην Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι στην κίνηση αυτή τόσο η Όλγα Γεροβασίλη, όσο και ο Κώστας Ζαχαριάδης ζήτησαν τη διαγραφή του έκπτωτου προέδρου.

Για τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις συγκλήθηκε εκτάκτως το Σάββατο (12/10) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Σε αυτή τα μέλη της, θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του εξώδικου που εστάλη στο κόμμα, με την Πολιτική Γραμματεία που ολοκλήρωσε αργά το απόγευμα τη συνεδρίαση να ενημερώνει πως «Το εξώδικο επιστρέφεται». Πολάκης, Τζάκρη, Δούρου, Ρήγας και Τελιγιορίδου καταψήφισαν την ΚΕ, ενώ απουσίαζε ο Σκορίνης. Παράλληλα, η κα Τζάκρη καταψήφισε το σύνολο της απόφασης.

«Είναι πρωτοφανής η πράξη της εξώδικης διαμαρτυρίας απέναντι στα όργανα του κόμματος από τον πρώην πρόεδρό και επιστρέφεται ως απαράδεκτη» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης