ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Να αποσυρθούν άμεσα τα εξώδικα - Σταματήστε το θέατρο σκιών»

Πολάκης: «Να αποσυρθούν άμεσα τα εξώδικα - Σταματήστε το θέατρο σκιών»

O Παύλος Πολάκης 

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, ο βουλευτής Χανίων και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Παύλος Πολάκης, ζητεί την άμεση απόσυρση του εξώδικου Κασσελάκη προς τα μέλη της ΚΕ, αλλά και το τέλος της «παραφιλολογίας» περί διαγραφής του έκπτωτου προέδρου από το κόμμα.

Ο ίδιος δηλώνει «παρών για τον μεγάλο και νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όχι ένα κόμμα διευθετήσεων και τακτικισμών στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και μακρυά από τις ανάγκες των ανθρώπων».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήρθε η ώρα να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας και της ευθύνης μας

Έχω δηλώσει ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και θεωρώ μονόδρομο για την επανατοποθέτηση του κόμματος σε κυβερνητική τροχιά, την ομαλή εκλογή νέου προέδρου, χωρίς αποκλεισμούς.

Η κοινωνία απαιτεί να κριθεί η εκλογή στο πεδίο της πολιτικής, με κατάθεση θέσεων και προγράμματος από όλους του υποψήφιους. Έχω δώσει πρώτος το παράδειγμα.

Απευθύνω σήμερα κάλεσμα σε όλους του συνυποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να συναντηθούμε και να συμφωνήσουμε στους όρους ενός έντιμου και καθαρού αγώνα που θα δυναμώνει και δεν θα εξαϋλώνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσει το θέατρο σκιών όπου πρωταγωνιστούν δήθεν θύτες και δήθεν θύματα. Δε μας αξίζει ούτε η κακομοιριά και τα εξώδικα, ούτε η μικροπολιτικη ούτε τα σχέδια που εξυφαίνονται σε νύχτα σε υπόγεια!

Καλώ να αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ τα εξώδικα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ολη η παραφιλολογία περί διαγραφής υποψηφίου προεδρου!!

Δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και δεν με αφορά οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, πέρα από μια ανοιχτή, μαζική, δημοκρατική διαδικασία.Να νικήσει αυτός που θα επιλέξει ο λαός της δημοκρατικής παραταξης!

Στην βάση των αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να πάρουμε όλοι θέση δημόσια, σήμερα. Είμαι παρών για τον μεγάλο και νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όχι ένα κόμμα διευθετήσεων και τακτικισμών στο περιθωριο της πολιτικής ζωής και μακρυα απο τις αναγκες των ανθρώπων!

Αν κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να αντιληφθεί το μήνυμά μου, τότε επιθυμεί το κακό και όχι το καλό, την ρευστοποίηση και όχι την ενίσχυση της ιστορικά αναγκαίας μεγάλης πλειοψηφικής Αριστεράς.

Η ώρα να συναντηθούμε όλοι με την ευθύνη μας, έφθασε!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη