ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για την διαρροή του Πόθεν Έσχες του

Ο Στέφανος Κασσελάκης

ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης για την διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

Με το εξώδικό του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων, «Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές», επισημαίνει.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο διευθυντής του γραφείου του Στ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ανέφερε ότι κ. Κασσελάκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη, ζητώντας παράλληλα και την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης