ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Θετικός στο ντιμπέιτ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Θετικός στην διεξαγωγή ντιμπέιτ ενόψει του δευτέρου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε ο Χάρης Δούκας.

Ο ίδιος προανήγγειλε αλλαγές στην οργανωτική δομή του κόμματος, με σκοπό «να δώσει φωνή στον κόσμο της εργασίας του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε μιλώντας στο MEGA, ενώ αποδέχθηκε να συνεδριάζει τακτικότερα η Κεντρική Επιτροπή.

Απαντώντας τι περιμένει από τους συνυποψηφίους του, ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε: «Σοβαρότητα, ήθος, πολιτικός πολιτισμός» γιατί όπως εξήγησε «νικητής στο τέλος θα είναι το ΠΑΣΟΚ».

Αιχμηρός ήταν απέναντι στον κ. Δούκα που στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πως το 70% των ανθρώπων ζήτησαν άλλο πρόεδρο, απάντησε: «Να μάθει καλά μαθηματικά. Η λογική αυτή κάνει ένα άλμα. Οι πολίτες μας τίμησαν, επέλεξαν και είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους, γιατί πλέον τα πράγματα έχουν πάρει ανοδική τροχιά».

«Εάν την επόμενη Κυριακή επανεβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, όλοι οι άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι μπορούν να προσφέρουν, πρέπει να τους δοθεί βήμα» σχολίασε για το αν θα αποκτήσουν περαιτέρω αρμοδιότητες στο κόμμα οι συνυποψήφιοί που φαίνεται ότι είχαν απήχηση.

Ξεκαθάρισε όμως ότι «δεν πρόκειται για παζάρι, υπάρχει η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε όλοι μαζί». «Η πατρίδα χρειάζεται ένα χρήσιμο κόμμα που θα παράγει έργο» ανέφερε.

Εάν παραμείνει στη θέση του προέδρου, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε πως «θα κάνω ό,τι χρειάζεται για ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στα νέα του όρια» υποσχέθηκε στα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης