ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας από Λάρισα: «Το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας»

Δούκας από Λάρισα: «Το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και σε ένα μεγάλο πλήθος φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του από τη Λάρισα ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Χάρης Δούκας.

Στον χαιρετισμό του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Γιάννης Μαλάκος τόνισε ότι «είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, υποδεχόμαστε τον Χάρη Δούκα και ετοιμαζόμαστε για τις σημαντικές εκλογές της Κυριακής».

«Την Κυριακή δίνουμε μια ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσουμε μπροστά» τόνισε ο Βάλαρης Γιώργος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας και επικεφαλής του δικτύου στήριξης του Χάρη Δούκα, όπως αναφέρει το larissa.net.

Ακόμη, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νίκος Γάτσας, υπογραμμίζοντας ότι ο Χάρης Δούκας είναι η ελπίδα του Κινήματος και θα καταφέρει σύντομα να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της χώρας.

«Το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένοι δυνατό» είπε σε έντονο ύφος δίνοντας από την αρχή το στίγμα της ενότητας για την οποία έκανε λόγο στη συνέχεια ο κ. Δούκας. Αφού υπογράμμισε επίσημα τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπό της Ευαγγελίας Λιακούλη και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική προς την Κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριακού Μητσοτάκη.

Οι αγροτικές αποζημιώσεις ήταν στην κορυφή της ατζέντας του, επιλογή όχι τυχαία με το να μιλήσει από την πόλη της Λάρισας λίγο πριν την κάλπη της 6ης Οκτώβρη. «Πρέπει να φτιάξουμε την Υγεία και την Παιδεία σε αυτή τη χώρα επιτέλους» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.


«Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει μέτωπο και θα αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας», ήταν το κύριο μήνυμά του. «Να βγούμε μπροστά και να μη φοβόμαστε, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει», κατέληξε με νόημα. Κλείνοντας, ο κ. Δούκας τόνισε ότι πρέπει όλο το ΠΑΣΟΚ να παλέψει σκληρά γιατί απέναντι του έχει ένα πολύ σκληρό σύστημα.